Sierbestrating in Amsterdam en omstreken

Woont u in of rond Amsterdam en bent u op zoek naar chique en degelijke sierbestrating in Amsterdam? Kroonhoveniers voert dagelijks vele werkzaamheden in uw buurt uit en is specialist op het gebied van deze vorm van tuinverzorging. Daarom hebben wij altijd een deskundige tuinarchitect op dit vakgebied rondlopen. Hij begeleidt onze ervaren stratenmakers met gedegen advies en inzicht. Door deze unieke samenwerking wordt uw tuin een genot om naar te kijken en in te vertoeven. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Gespecialiseerde tuinaanleg AmsterdamGespecialiseerde tuinaanleg Amsterdam

  • Tuinaanleg Japans is bij ons ook mogelijk
  • Renoveren en opknappen van bestaande tuinen
  • Sierbestratingen
  • Bestratingen
  • Hardhouten vlonders bouwen
  • Borders en plantenbakken creëren
  • Graszoden plaatsen
  • Planten van bomen en planten
  • Vijvers creëren
  • Schuttingen / tuinschermen leveren en plaatsen

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965

Unieke sierbestrating in en rondom Amsterdam: wat is de werkwijze?

Onze vertegenwoordiger komt langs en overlegt met u over de materialenkeuzes: wat voor tegels passen er het beste in de tuin, de steen- en houtsoort en natuurlijk wat voor beplanting? Vervolgens maakt hij duidelijke schetsen. Zo heeft u een perfect beeld van het eindresultaat. De vertegenwoordiger stelt nu een offerte op en stelt een startdatum voor. Zijn we het eens? Dan gaan onze Amsterdamse stratenmakers voortvarend aan de slag om uw sierbestrating in Amsterdam te realiseren. Uw tuin is belangrijk. Daarom betrekken we u graag bij alle te nemen stappen van de werkzaamheden. Zo wordt het ontwerp ook echt van u!
 

Stratenmaker Amsterdam: wij leggen het perfect voor u aan

Onze stratenmakers in Amsterdam gaan natuurlijk graag professioneel voor u aan de slag. Maar wat kunt u verwachten? Kijk eerst even bij ons portfolio. Dan ziet u gelijk dat we doortastend te werk gaan. Wilt u weten wat anderen van onze stratenmaker in Amsterdam vond? Lees de referenties en overtuig uzelf!
 

Kosten en contact

Wat zijn de kosten voor sierbestrating?

Het is moeilijk een eenduidig antwoord te geven op deze vraag om dat alle tuinen verschillend zijn. Toch kunnen wij in de meeste gevallen aan de hand van een aantal intake vragen en de nodige basis informatie wel een vrij nauwkeurige prijsindicatie verstrekken.

Om een prijsindicatie ontvangen zijn de volgende stappen nodig: 

- Neem contact met ons op.
- Stuur een aantal foto's in een email. 
- Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk waaruit de werkzaamheden bestaan en wat uw wensen zijn.  
- Zorg dat u ongeveer de maten van uw tuin weet.
- Indien de prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak om de nodige zaken te fijn afstemmen.

Indien u hulp nodig heeft bij het vergaren van de beschreven stappen, of vragen heeft over onze prijzen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan telefonisch ondersteunen.
 
Kijk ook eens naar de speciale aanbiedingen onze all in one pakketten.