Tuinaanleg? Uw hoveniersbedrijf voor alle soorten tuinaanleg!

Met ruim 40 jaar ervaring is hoveniersbedrijf Kroon gespecialiseerd in alle soorten en vormen van tuinaanleg. Van het her aanleggen van uw tuin en of renoveren van uw oude tuin met gebruikmaking van de materialen die in uw tuin aanwezig zijn tot het compleet opnieuw inrichten van uw tuin met nieuwe materialen. Daarbij kunnen wij ook alle materialen leveren die nodig zijn voor het aanleggen van uw nieuwe tuin.
 
Tuinaanleg door hoveniersbedrijf

Gespecialiseerde tuinaanleg o.a.

  • Tuinaanleg Japans is bij ons ook mogelijk
  • Renoveren en opknappen van bestaande tuinen
  • Sierbestratingen
  • Bestratingen
  • Hardhouten vlonders bouwen
  • Borders en plantenbakken creëren
  • Graszoden plaatsen
  • Planten van bomen en planten
  • Vijvers creëren
  • Schuttingen / tuinschermen leveren en plaatsen

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965

Tuinaanleg met hoge kortingen

Bovendien kunt u erop vertrouwen dat u bij ons nooit teveel betaalt omdat wij al jarenlang met dezelfde leveranciers en groothandels samenwerken en dus hoge kortingspercentages hebben opgebouwd die wij vervolgens doorberekenen aan onze klant. Hebt u vragen over tuinaanleg, neemt u dan gerust met ons contact op. 
 

Onderhoudsvrije tuinaanleg

Onderhoudsvrije tuinaanleg: er is tegenwoordig ontzettend veel vraag naar de aanleg van onderhoudsvriendelijke en onderhoudsvrije tuinen. In veel gevallen werken zowel u als uw partner of bent u veel in het buitenland waardoor u weinig tijd heeft voor tuinonderhoud. Ook is het mogelijk dat u door een bepaald gebrek of ziekte niet in staat bent om zelf uw tuin te onderhouden of heeft u er gewoon geen zin in. In deze gevallen wordt vaak gekozen voor een onderhoudsvrije tuin, maar ook in een onderhoudsvrije tuin is het mogelijk om op beperkte schaal groen te plaatsen door middel van bloempotten of op maat gemaakte plantenbakken. Ook is kunstgras hier nog een optie. Voor meer informatie over een onderhoudsvrije tuin kunt u altijd contact met ons op nemen. 
 

Een tuin aanleggen volgens een systematische werkwijze

Indien wij voor u een tuin aanleggen, kunt u er bij ons van op aan dat wij een uiterst doordacht plan opstellen over hoe wij uw tuin aanleggen op basis van het tuinontwerp. Dit scheelt namelijk erg veel tijd en dus ook geld. Zo bent u er zeker van dat u bij Kroon hoveniers nooit teveel betaalt. Wilt u dat wij voor u een tuin aanleggen, neem dan gerust contact met ons op of lees meer over de kosten voor tuinaanleg.