Tuinontwerp?

Bij Kroon hoveniers kunt u ook terecht voor een professioneel tuinontwerp

Bij ons hebt u de mogelijkheid geheel naar uw eigen wensen een tuinontwerp te laten maken. Nadat wij uw wensen uitvoerig hebben besproken, kunnen wij met die gegevens een schets voor u maken.
 

Op gebied van tuinontwerpen en tuinarchitectuur

bieden wij u de volgende grafische mogelijkheden:

  • Tuinarchitect van Barron Group
  • Tuinontwerp
  • 2D plattegronden (standaard )
  • 3D modelleren (standaard model)
  • 3D artist impression exterieur+omgeving
  • 3D plattegrond exterieur
  • 3D zon/schaduwstudie
  • Vogelvlucht impressie

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% korting
prijsindicatie aan de hand van een foto
vaste prijzen zonder verassingen
kwaliteit voor ieder budget
bij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoud
wij geven altijd garantie
werkoplevering binnen 5 dagen
 

Gratis tuinontwerp

Zo krijgt u een goede indruk van hoe uw tuin eruit gaat zien. Indien wij de tuin aanleggen, is dit tuinontwerp dan ook geheel gratis. Heeft u vragen over een tuinontwerp, neem dan gerust contact met ons op.
 

Tuinontwerp door tuinarchitect

Naast onze standaard tuinschetsen beschikken wij ook over een zeer professionele tuinarchitect. Indien het gaat over tuinarchitectuur, bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij werken namelijk al vele jaren nauw samen met de Barron Group onder leiding van Virgill Barron zelf.
 

Tuinontwerpen op basis van de laatste tuintrends

Deze enthousiaste allround architect is al vele jaren gespecialiseerd in tuinontwerpen en tuinarchitectuur en heeft vele grote projecten ontworpen. Virgill Barron is onze vaste tuinarchitect en heeft een neus voor alles wat trendy is. Hij is ook altijd op de hoogte van de laatste tuintrends. Door onze jarenlange samenwerking hebben wij gunstige tarieven en prijsafspraken met de Barron Group, zodat u zeker weet dat u nooit teveel betaalt voor een compleet uitgewerkt tuinontwerp.
 

Tuinontwerp door Kroon hoveniers

Voor al uw tuinontwerpen kunt u dus terecht bij Kroon hoveniers, met meer dan 40 jaar ervaring in ontwerpen van tuinen, is Kroon hoveniers ondertussen een begrip in Amsterdam en omstreken. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw tuin in alle rust te bespreken.